Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@07:29:52 GMT

عدن، صحنه برادر کشی شاهزاده ها

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۳۱۲۸۲

عدن، صحنه برادر کشی شاهزاده ها

منابع خبری شنبه شب گزارش دادند، نیروهای شورای انتقالی جنوبی یمن که مورد حمایت امارات متحده عربی هستند، آخرین سنگر نیروهای وفادار به عبدربه منصور در قصر ریاست جمهوری «معاشیق» واقع در شهر عدن را اشغال کردند.(اینجا)

وزارت خارجه وابسته به دولت مستعفی منصور هادی در صفحه توئیتر خود حوادث و درگیری‌های شهر «عدن» را کودتای شورای انتقالی علیه این دولت خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(اینجا)

درگیری ها میان نیروهای کمربند امنیتی وابسته به ابوظبی و نیروهای دولت هادی و مورد حمایت سعودی از روز چهارشنبه آغاز شده و همچنان با بر جای گذاشتن تلفاتی از نیروهای دو طرف ادامه دارد.

در همین حال منابع خبری گزارش دادند، در درگیری های روز شنبه میان نیروهای وابسته به امارات با نیروهای وفادار به «عبدربه منصور هادی»  در «عدن»  ۲۳  نفر از جمله ۱۲ غیر نظامی کشته  شدند.

از سوی دیگر وزارت خارجه دولت مستعفی یمن نیز، شورای انتقالی جنوبی را نیروهایی جدایی طلب خواند و اعلام کرد که این نیروها  علیه دولت عبدربه منصور هادی دست به کودتا زدند.

ماجرا از آنجا آغاز شد که «هانی بن بریک» نایب رئیس شورای انتقالی جنوب یمن از نیروهای تحت امرش خواسته بود، به کاخ  ریاست جمهوری  معاشیق عدن که در کنترل نیروهای منصور هادی است، حمله کنند و کنترل آن را به دست گیرند.

این در حالی است که روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط به نقل از یک منبع مسؤول در ائتلاف عربی امروز، یکشنبه اعلام کرد، نیروهای شورای انتقالی عقب‌نشینی از مواضعی که تحت کنترل گرفته بودند در راس آن مناطق اطراف کاخ ریاست‌جمهوری معاشیق را آغاز کردند.

این منبع تاکید کرد: ما از گام‌های اولیه شورای انتقالی استقبال می‌کنیم و عقب‌نشینی کامل را زیر نظر داریم.

برادر کشی شاهزاده ها به وقت عدن

جنگ یمن وارد 5 سال شد. محمد بن سلمان وقتی سکان وزارت دفاع این کشور را به عهده گرفت اولین اقدام او با نام ائتلاف طوفان صحرا به این کشور عربی حمله برد. طی این سالها ائتلاف سعودی حوثی ها را شبه نظامیانی از سوی ایران تلقی می کند و معتقد است که جنبش انصارالله به رهبری عبدالمالک الحوثی شاخه دیگری از حزب الله اما  با نام دیگر که در این کشور مقابل سعودی ایستاده، مورد حمایت دوحه و تهران است.

پس از 5 سال جنگ و خونریزی مضاف بر بیماری های واگیردار متعدد، قحطی و گرسنگی و جان دادن ده ها کودک بر اثر سوء تغذیه، دیفتری و وبا، امروز اوضاع فرق کرده است. یمن طی این سالها خون های افراد مهمی را در تاریخ این جنگ ثبت کرد. از جمله علی عبدالله صالح دیکتاتور سابق یمن که به دلیل ائتلاف با انصار الله ترور شد. اما ماجرای اصلی با یک ترور مهم آغاز شد. تا قبل از آن، شهر عدن درگیر این جنگ خانمان سوز نبود.

پس از چند انفجار تروریستی در اسفند ۱۳۹۳ - مارس 2015 در صنعا که به کشته شدن بیش از صد نفر از جمله یکی از رهبران انصارالله انجامید این گروه به انتقام خون او، به استان تعز رفتند وبا حمله به دیگر مناطق، تعز و مخا و لحج را تصرف کردند و به دروازه‌های عدن پایگاه قدرت دولت هادی رسیدند. از آنجا بود که استارت جدایی عدن و تبدیل شدن به یمن شمالی و یمن جنوبی بار دیگر به جریان افتاد مساله ای قدیمی که از دیرباز امارات به دنبال آن بود.

این حمله سبب شد که عبد ربه منصور هادی مورد حمایت سعودی به ریاض فرار کند و نتیجه آن این بود که با ائتلافی به فرماندهی خود حمله نظامی و هوایی را به عدن آغاز کند، این حمله آغاز گر جنایت های خونین یمن شد. و گروه های تحت حمایت امارات نیز پشت پرده به دنبال اهداف خود بودند.

این وضعیت تنها برای عدن نبود، پس از آن محاصره تنگه باب المندب و صنعا شرایط را در این کشور وخیم تر کرد و پشتیبانی هوایی آمریکا از این حملات مزید بر علت شد. تا کنون تنها در عدن ده ها غیر نظامی جان خود را از دست داده اند. از دیگر دلایل وضعیت وخیم یمن حمله ائتلاف سعودی به یک مجلس ترحیم بود که سبب شد پرونده عربستان روی میز شورای حقوق بشر سازمان ملل قرار بگیرد. طی این حمله 900 تن، شامل زن و کودک کشته شدند و تصاویر دردناک و فاجعه باری از این حمله منتشر شد. این حمله سبب شد که سازمان ها و نهادهای حقوق بشری این حمله ائتلاف را جنایت جنگی بخوانند.

اما امروز ورق برگشته است، عدن فعلا به نفع امارات سقوط کرده است. اما ریاض امروز پاسخ آن را با بمباران گسترده به این شهر داده است.



روز گذشته در عدن چه خبر بود؟

به گزارش خبرآنلاین وب سایت شبکه سعودی العربیه که لحظه به لحظه از وضعیت عدن گزارش داده است در تازه ترین اخبار خود نوشت:

ائتلاف سعودی در اولین عملیات نظامی خود یکی از مناطقی را که "تهدیدی از جانب جدایی‌طلبان علیه دولت مستعفی یمن در پایتخت موقت آن یعنی در عدن" خواند، بمباران کرد.

ائتلاف سعودی اعلام کرد، این نخستین عملیات در این راستاست و عملیات‌های دیگری در صورت عدم پایبندی به آتش‌بس در عدن انجام خواهد گرفت.

 ائتلاف سعودی تهدید کرده علیه مخالفان و ناقضان آتش‌بس از زور استفاده می‌کند.

این ائتلاف در بیانیه خود آورد، همچنان فرصت برای عناصر شورای انتقالی (جدایی‌طلبان مورد حمایت امارات) برای خروج فوری از مواضعی که به زور در عدن تحت کنترل گرفته‌اند، وجود دارد.

این ائتلاف به شورای انتقالی درخواست‌های زیر را مطرح کرده بود:

١- اعلام آتش‌بس.

٢- بازگشت تمام تشکیلات نظامی شورای انتقالی و نیروهای "کمربند امنیتی" مورد حمایت امارات به مواضع خود و عقب‌نشینی از مواضعی که به زور طی روزهای گذشته تصاحب کرده‌اند و نیز عدم دست درازی به اموال عمومی و خصوصی.

٣- رفتن به عربستان برای مذاکره و حل اختلاف.

ترکی المالکی، سخنگوی رسمی نیروهای ائتلاف سعودی که از دولت مستعفی یمن حمایت می‌کند، گفته بود، ائتلاف سعودی به طور قطع تحولات خطرناک عدن را رد می‌کند و هرگز در برابر کسانی برخلاف این اعلامیه عمل کنند اغماض نخواهد داشت.

المالکی همه طرف‌ها را به رجوع به عقل و در نظر گرفتن منافع ملی و ندادن فرصت به انصارالله و دیگر گروه‌ها فراخواند.

شورای انتقالی جنوب در این راستا پایبندی خود را به آتش‌بس در عدن در پاسخ به درخواست ائتلاف سعودی اعلام کرد.

موضع‌گیری عربستان

عادل الجبیر، وزیر مشاور در امور خارجه عربستان نیز از رهبران یمنی (جدایی‌طلبان جنوب) در عدن خواست به درخواست‌های ملت یمن پاسخ داده و منافع ملی را در نظر بگیرند و فورا از مواضعی که تحت کنترل گرفته‌اند، عقب‌نشینی کنند.

وی در سلسله توییت‌هایی نوشت، موضع عربستان ثابت است و از دولت عبد ربه منصور هادی (رئیس‌جمهوری مستعفی یمن) و پایتخت موقت دولت او در عدن حمایت می‌کند و هرگونه اقدامی در اخلال امنیت فرصتی به گروه‌های تروریستی می‌دهد که همواره در کمین هستند.

وزیر مشاور عربستان از طرفین مناقشه در عدن خواست به دعوت عربستان برای برگزاری نشستی در جده پاسخ مثبت داده و راه را به روی فتنه سد کنند و با وحدت و یکپارچگی یمن را به سمت آینده تاریک نکشانند.

الجبیر ادعا کرد، عربستان همواره بزرگترین حاملی ملت برادر یمن است و هرگز از هر اقدامی که یمن را به آرامش بازگرداند دریغ نخواهد کرد.

وزارت خارجه عربستان نیز پیش از الجبیر در بیانیه‌ای تاکید کرده بود، عربستان با نگرانی شدید اوضاع و وقایع عدن را دنبال می‌کند و خواستار نشستی در جده برای حل اختلافات به منظور دنبال کردن راهکار مذاکره،‌ عقل و درایت و کنار گذاشتن اختلافات و سد کردن راه به روی سوء استفاده حوثی‌هاست.

تحولات میدانی

ایرنا به نقل از شبکه المیادین نیز گزارش داد، نیروهای مورد حمایت امارات بر اکثر مناطق عدن در جنوب یمن تسلط یافته‌اند و "فضل باعش" فرمانده نیروهای امنیت ویژه وابسته به دولت هادی پیوستن خود به نیروهای وابسته به شورای انتقالی یمن در عدن را اعلام کرد.
در ویدیویی که هانی بن بریک، معاون هیئت ریاستی شورای انتقالی منتشر کرده باعش در میان تعدادی از نیروهایش ظاهر شده و می‌گوید، نیروهای ویژه تحت ریاست سرتیپ عیدروس الزبیدی فعالیت خواهند کرد.

منابع پزشکی و امنیتی به الشرق الاوسط گفتند، طی چهار روز درگیری ۵۰ تن کشته شدند.

وزارت خارجه دولت هادی شورای انتقالی و امارات را مسؤول تبعات "کودتا" علیه دولت مستقر در عدن دانسته و دولت هادی از امارات خواسته فورا دست از حمایت مالی و نظامی گروه‌های شورشی بردارد.

امارات نیز برای اولین روز گذشته سکوت خود را شکست و از زبان عبدالله بن زاید، وزیر خارجه‌اش بر لزوم تمرکز تمام تلاش‌ها بر مقابله با شبه‌نظامیان کودتاگر و گروه‌های تروریستی دیگر و در پیش گرفتن راه مذاکره به منظور حل اختلافات در این مرحله حساس فراخواند.

اکنون دولت منصور هادی در عمل کنترلی بر عدن به عنوان مرکز اصلی قدرت خود در یمن ندارد و تصمیم گیری در مورد سرنوشت این شهر به صورت مستقیم بر عهده عربستان سعودی و امارات متحده عربی خواهد بود. هرچند به نظر برخی کارشناسان سقوط عدن نوعی تقابل میان ریاض و ابوظبی است و باعث شکاف بیشتر در ائتلاف سعودی - اماراتی خواهد شد.

به نظر می رسد که اختلافات میان دولت منصور هادی تحت حمایت ریاض و امارات متحده عربی ریشه در برخی موضوعات از جمله تلاش سعودی های و امارتی ها برای تسلط بر استان عدن  به عنوان یکی از مهم ترین مناطق جنوبی شبه جزیره عربستان و آن هم به خاطر وجود خلیج عدن و تنگه باب المندب در کناره آن دارد.

تلاش اماراتی ها برای تسلط بر جنوب یمن پیش از این نیز با اشغال جزیره سقطری (سوکاترا) در خلیج عدن کاملا مشهود بود؛ موضوعی که به مذاق دولت منصور هادی که کنترل این جزیره را به عهده داشت و بالطبع سعودی ها خوش نیامد و در نهایت نیروهای اماراتی با توصیه عربستان سعودی از این جزیره عقب نشینی کردند.

امارات متحده عربی سعی دارد با جمع‌آوری شبه‌ نظامیان و ایجاد اردوگاه‌ها و پایگاه‌های نظامی بنادر مستقر در سواحل خلیج عدن و مسیرهای راهبردی دریایی در کناره تنگه باب ‌المندب را تصرف کرده و یک یمن دیگر در بخش جنوبی این کشور همسو با خود تشکیل دهد که در جهت طرح های اقتصادی و راهبردی ابوظبی در آن سوی باب المندب یعنی شاخ آفریقا است.

روز گذشته امارات خواستار گفتگو شد. وضعیت یمن به جایی رسیده است که تحلیلگران و سیاستمداران آن را چرخش امارات به سمت ایران تلقی میکنند. این در حلی است که سعودی با امارات در یمن به تقابل جدی بر سر کنترل عدن خورده اند.

حجت الاسلام والمسملین دکتر محمدمسجد جامعی در مصاحبه با خبرآنلاین در اینباره گفت:

 عربستانی‌ها بالاخره به سوی ایران خواهند آمد. این یک جبر جغرافیایی و ژئوپلیتیکی است. به‌ویژه خصومت سالهای اخیرشان با ایران می‌باید در بستری وسیع‌تر دیده شود. از اواخر دوران ملک عبدا... نخبگان سیاسی و نظامی و امنیتی و بلکه دینی عربستان حالتی تهاجمی یافتند و این تهاجم نسبت به همه بود، از قطر و کویت و عمان گرفته تا اردن و مراکش و فلسطین. این جریان پس از آمدن سلمان و ولیعهدی فرزندش تشدید شد و با انتخاب ترامپ به اوج خود رسید. آنها برآوردی غیرواقعی درباره موقعیت و ظرفیت‌های خود داشتند و اهدافی به‌مراتب فراتر از واقعیت‌ها، برای خود تعریف کردند. «سیاست ایرانی» آنان با توجه به این نکات می‌باید دریافت شود.

بدون شک جنگ نامفهوم و غیرانسانی یمن و کاهش شدید موقعیت آنان حتی در بین توده‌های عرب، آنان را به نتایج جدیدی خواهد رسانید، اما با توجه به غرور و عصبیت عربی‌شان مایل نیستند در حال حاضر بدان اعتراف کنند و البته این به زیان آنها است. بهرحال آنان با توجه به مجموع واقعیت‌ها به سوی ایران خواهند آمد و نه به دلیل رویکرد جدید امارات.‌ در این میان ضرورت حل مسئله یمن به مراتب مهمتر از امارات و رویکرد او است. می‌دانند بدون همکاری ایران قادر به حل آن نیستند. لذا بهتر است عجله نکنیم و بیش از حد� علامت مثبت ندهیم. آنها این علامت‌ها را به‌گونه‌ای دیگر می‌فهمند و عملاً جریان اصلاح رابطه به تأخیر می‌افتد.

سیاست جدید امارات در مورد یمن می‌باید با توجه به رویکرد نوین این کشور فهمیده شود. مورد یمن نشانگر تحول یاد شده است و موردی استثنائی نیست. به احتمال فراوان امارات از این پس سیاستی انقباضی خواهد داشت و کم‌وبیش در چارچوب امارات قبل از انقلاب‌های عربی، سیاست خارجی خود را تنظیم خواهد کرد.

این جمله را از یکی از استادان علوم سیاسی اروپایی شنیدم که به یکی از مقامات عالیرتبه امارات می‌گویند، که نامش را نمی‌برم، که شما ظرفیت این مقدار حضور و دخالت را ندارید و او می‌گوید انگلستان یک جزیره بود اما قرن‌ها بخش مهمی از جهان را مدیریت می‌کرد. به ‌احتمال فراوان دیگر شاهد ظهور چنین تفکرات و بلندپروازی‌هایی نخواهیم بود.

البته مواردی که حاکی از «خودگم‌کردگی» مورد بحث باشد، فراوان است که جهت رعایت مصالح، از ذکرش خودداری می‌شود.

متأسفانه این درگیری‌ها وجود دارد و ادامه خواهد یافت، اگرچه در گذشته هم تاحدودی وجود داشته که مانع از پخش خبرش می‌شدند. این درگیری‌ها در کشوری چون یمن تاحدودی طبیعی است. کشوری با ساختاری قبیله‌ای و عشیره‌ای و انباشته از حساسیت‌های منطقه‌ای و مذهبی که بخش‌های شمالی و جنوبی آن تاریخ جدید را به‌گونه‌ای متفاوت تجربه کرده است. متأسفانه دخالت خارجی هم از این شکاف‌ها و گسل‌ها سوءاستفاده می‌کند. از مدت‌ها قبل امارات از استقلال جنوب عملاً حمایت می‌کرد و هنوز هم می‌کند. آنها مدعی هستند که این به نفع ثبات «خلیجی» و «عربی» است که البته منظورشان خلیج فارس است. معلوم نیست چگونه به این نتیجه رسیده‌اند؟

* خبرآنلاین

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۱۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین واکنش دولت به اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا توسط دانشگاه های ایران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید محمد حسینی در نشست هم‌اندیشی با اساتید دانشگاه شهید باهنر و اعضای بسیج اساتید دانشگاه های کرمان درباره ابعاد و پیامدهای عملیات وعده صادق اظهار داشت: پیش از این عملیات، وقتی پایگاه عین الاسد هدف موشک‌های کشورمان قرار گرفت تحلیلگران جهانی اذعان داشتند که از زمان جنگ جهانی هیچ کشوری بطور مستقیم پایگاه‌های آمریکا را مورد هدف قرار نداده است لذا از این جهت این موضوع از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

بنابر روایت ایسنا، معاون رئیس دولت سیزدهم گفت: رژیم صهیونیستی و حامیانش قبل از عملیات وعده صادق، مدام رجزخوانی و تهدید می‌کردند تا این عملیات صورت نگیرد اما پس از انجام موفق عملیات در واکنش به آن نتوانستند کاری انجام دهند لذا این عملیات در کنار عملیات طوفان الاقصی ضربه سنگین و جبران ناپذیری برهیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی بود.

حسینی افزود: عملیات وعده صادق در پی چند تعدی رژیم صهیونیستی در لبنان و سوریه به نیروهای ایرانی و به ویژه حمله به کنسولگری کشورمان در دمشق رخ داد و مسئولان نظام از همان ابتدا بر تنبیه متجاوز تاکید کردند و در مقابل حامیان رژیم صهیونیستی به مسئولان وزارت خارجه پیغام می‌دادند که با توجه به پدافند چند لایه‌ای که در حمایت از رژیم صهیونیستی ایجاد کردند، ایران عملیاتی برای تنبیه رژیم صهیونیستی انجام ندهد چون نتیجه‌ای برایش نخواهد داشت اما این عملیات به رغم تصور رژیم صهیونیستی و حامیانش با موفقیت انجام و به اهداف مورد نظر رسید.

معاون پارلمانی رئیسی گفت: نظام اسلامی برای تنبیه رژیم صهیونیستی صرفاً دو، سه مرکز نظامی را مدنظر قرار داده بود ولی بر همگان ثابت شد که اگر ایران اراده کند به ۵۰ نقطه هم می تواند حمله و آسیب جدی بزند.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز دانشجویان در آمریکا و برخی از کشورهای غربی در اعتراض به نسل کشی رژیم صهیونیستی به میدان آمده‌اند، اظهار داشت: پاییز سال ۱۴۰۱، سردمداران و رسانه های برخی از همین کشورهای غربی، دانشجویان کشورمان را به هنجارشکنی، مقابله با نیروهای انتظامی، تخریب، آتش زدن، ضرب و شتم و حتی قتل و شکنجه نیروهای انقلابی دعوت کرده و بعضا آموزش می‌دادند و باخبرسازی های جعلی و بزرگنمایی بعضی اتفاقات جزئی، جمهوری اسلامی را در آستانه فروپاشی جلوه می دادند اما امروز حضور مسالمت آمیز دانشجویان در دانشگاههای آمریکا و غرب برای پایان یافتن نسل کشی در غزه را به شدت سرکوب می‌کنند و همان کسانی که تمام قد از اغتشاش و آشوب در دانشگاه‌های ایران حمایت می کردند و کوچکترین اقدام پلیس را به شدت محکوم می‌کردند و شعار و ادعای اینکه هیچ مقابله‌ای با حرکتهای براندازانه نباید صورت بگیرد، حال روی سرکوب وحشیانه و بازداشت صدها دانشجو و استاد، سرپوش گذاشته و آن را موضوعی داخلی و پیش پا افتاده قلمداد می‌کنند.

معاون رئیس دولت سیزدهم تاکید کرد: دنیای غرب و به ویژه آمریکا در حمایت همه جانبه از نسل کشی، سرکوب آزادی بیان و دموکراسی و له کردن حقوق بشر، نقاب نفاق را کنار زده به گونه‌ای که دیگر حتی مزدوران ‌شان هم از بزک کردن چهره کریه تمدن غرب مستأصل شده اند.

معاون پارلمانی رئیسی با اشاره به نحوه ترسیم و القای سردمداران نظام سلطه از قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: اخیرا مشاور اوباما گفته همچنان که ایران نیروهای نیابتی نظامی مانند حزب الله دارد گروه‌های دانشجویی در آمریکا نیز نیروهای نیابتی ایران در حمایت از فلسطین هستند.

حسینی با استقبال از اعلام دانشگاه کرمان و برخی دیگر از دانشگاه ها برای پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیق شده و اخراجی دانشگاههای آمریکا، اظهار داشت: بی تردید این ابتکار، اقدامی پسندیده در راستای ترویج عدالت و مبارزه با نقض آزادی بیان محسوب می‌شود که بازتاب مثبت و قابل توجهی در جهان اسلام و غرب دارد.

وی با بیان اینکه بزرگان نظام اسلامی از ابتدای نهضت بر حقانیت دفاع از مردم فلسطین تاکید داشتند، گفت: امروز پس از گذشت چندین دهه، افکار عمومی جهان به حقانیت مواضع ملت ایران پی برده است و این موضوع معادلات و نقشه های غربگرایان را به هم ریخته است.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه هنوز اندک دانشجویان و جوانانی در ایران هستند که اطلاعات کافی و تحلیل واقع بینانه ای از تحولات منطقه از جمله جنگ غزه و پیامدهای عملیات وعده صادق ندارند، گفت: امروز فرصت و شرایط مناسبی برای تبیین و روشنگری در خصوص مواضع به حق ملت ایران و نظام اسلامی پیرامون رخدادها و تحولات منطقه‌ای و جهانی

ایجاد شده است و لازم است در راستای لبیک به تاکید رهبر فرزانه انقلاب، مبنی بر جهاد تبیین، با تلاش و مجاهدت مضاعف وارد صحنه شد و به ابهامات و شبهات جوانان و دانشجویان، پاسخ دهیم و کوتاهی در این رسالت خطیر به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

حسینی تاثیر فشار افکار عمومی برای تغییر در سیاست‌های تجاوز طلبانه آمریکا را حائز اهمیت دانست و گفت: نباید اخبار واکنش ها و اعتراض وجدان‌های بیداری در دانشگاهها و مجامع غربی به حاشیه رانده شده و کمرنگ گردد و البته خون شهدای مردم مظلوم غزه و جبهه مقاومت، به هدر نرفته و اثر خود را تاکنون گذاشته و بیش از این هم خواهد گذاشت و پیروزی نهایی از آن جبهه حق است و همچنان که امام راحل تاکید داشتند خون بر شمشیر پیروز است.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: فشار افکار عمومی باعث خواهد شد که ادامه حمایت نظام سلطه از رژیم صهیونیستی با مشکلات عدیده مواجه شود و ما اطمینان داریم که با نصرت الهی و وعده رهبر معظم انقلاب قبل از ۲۵ سال محقق شده و این غده سرطانی ریشه کن خواهد شد.

حسینی در ادامه اساتید و دانشگاهیان را به فعالیت اثرگذار رسانه‌ای فراخواند و گفت: امروز فرصت مناسبی فراهم شده تا چهره واقعی و پلشت مدعیان حقوق بشر و آزادی نزد افکار عمومی جهان افشا شود و در این راستا، اساتید دانشگاه که غالبا مسلط به زبان‌های مختلف هستند باید با احساس مسئولیت بیشتری وارد صحنه شده و با انتقال واقعیت‌های موجود به روشنگری بپردازند.

وی موفقیت‌ها و دستاوردهای امروز نظام اسلامی را به خاطر هماهنگی میدان و دیپلماسی توصیف کرد و گفت: بخش زیادی از موفقیت‌های امروز به خاطر هماهنگی قوا و نهادهای انقلاب و نیروهای مسلح است و اینکه این دولت به دوگانه و تقابل میدان و دیپلماسی اعتقادی ندارد و به بهانه دیپلماسی مانع فعالیت در عرصه میدان نمی‌شود. در جمع اعضای این دولت کسی بر این باور نیست که آمریکا با فشردن یک دکمه می‌تواند سیستم دفاعی و نظامی ما را از بین ببرد!

درپایان این مراسم، به مناسبت گرامیداشت روز معلم و استاد از تلاش و مجاهدت خستگی ناپذیر سید محمد حسینی در عرصه علمی، فرهنگی و جهاد تبیین تقدیر شد.

حسینی همچنین به اتفاق رئیس و مدیران دانشگاه شهید باهنر کرمان از ساختمان معاونت آموزشی دانشگاه که به تازگی آماده بهره برداری شده بازدید کرد و یک اصله نهال در محوطه این مجموعه غرس کرد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902333

دیگر خبرها

  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • سودان: امارات بیش از ۴۰۰ محموله سلاح و مهمات برای نیروهای واکنش سریع فرستاده است
  • سودان: چاد از طریق امارات به واکنش سریع کمک می‌کند
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت
  • محمد مهاجری: آقای نصیری! انتقادهایتان روی چشم؛ اما شاهزاده شویی چرا؟
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • اولین واکنش دولت به اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا توسط دانشگاه های ایران